Grote clubactie 2022

Ook in 2022 doet het JS Rijnstreek mee met de Grote Clubactie om extra dingen mogelijk te maken. Dit leverde dit jaar een recordopbrengst op.

Waar doen we het dit jaar voor?

Om het contact tussen de drie orkesten die het JSR vormen te stimuleren, zijn we nog steeds van plan een familiedag te organiseren, waarop ouders en kinderen samen muziek kunnen maken. Vanwege corona is deze familiedag al een aantal keren op het laatste moment afgeblazen, maar we blijven het proberen.

Het geld dat overblijft na het organiseren van de familiedag zullen we besteden aan de ontvangst van de musici uit Bonn in het weekend van ons winterconcert in januari.

Loten kun je ook online kopen op de Clubactie website

Andere manieren om het JSR te steunen

Weet je ouders, ooms, tantes, opa’s en oma’s die het orkest misschien ook op een andere manier willen steunen? Wijs ze er dan op dat ze ook Vriend van het JSR kunnen worden. Voor meer informatie en opgave, zie hier