Grote Clubactie 2020

Zoals jullie weten doen we elk jaar mee met de Grote Clubactie om extra dingen mogelijk te maken, zoals jullie buitenlandtournee. Ook dit jaar is dat weer het geval. En het is nu belangrijker dan ooit dat deze actie succesvol is.

Waar doen we het dit jaar voor?

JO en SO-leden weten dat het JSR een uitwisseling heeft met het Carl-von-Ossietzky-Gymnasium in Bonn. Afgelopen jaar zijn onze JO-leden tijdens een stormachtig weekend in januari naar Bonn geweest. Komend jaar zullen de muzikanten uit Bonn naar Leiden komen tijdens ons winterconcert op 31 januari. We willen hen uiteraard gastvrij ontvangen, maar daar is geld voor nodig. Geld dat het JSR eigenlijk niet meer missen kan, omdat onze financiële positie op dit moment verre van gezond is.

De uitwisseling in januari is specifiek voor JO-leden. We hopen echter dat alle leden van het JSR mee willen helpen met lotenverkoop, zoals leden van KO en JO dat vorig jaar deden voor de tournee van het SO. In dit verband is het ook belangrijk om te weten dat we voorzichtig plannen aan het maken zijn voor een groot project met het Carl-von-Ossietzky-Gymnasium, met misschien wel een minitournee voor JO én SO. Alle reden dus om de contacten warm te houden.

Wat moet je doen?

Ieder lid ontvangt een boekje met loten. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk loten verkoopt aan familie, buren, vrienden of wie dan ook. 80% van de opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het JSR. Wonen mensen ver weg en vind je papieren loten onhandig? Dan is het sinds dit jaar ook mogelijk om elektronisch loten te verkopen via email of whatsapp. Je ontvangt daarvoor een linkje.

Loten mogen worden verkocht vanaf zaterdag 19 september.

Meer informatie over de Grote Clubactie vind je op www.clubactie.nl

Andere manieren om het JSR te steunen

Weet je ouders, ooms, tantes, opa’s en oma’s die het orkest misschien ook op een andere manier willen steunen? Wijs ze er dan op dat ze ook Vriend van het JSR kunnen worden. Voor meer informatie en opgave, zie hier