Jeugdbestuur


Het jeugdbestuur bestaat uit orkestleden die een beetje willen bijdragen aan de leuke belevenis van het spelen in een orkest. Ze regelen leuke dingen op kamp, proberen problemen of klachten aan te horen en er wat mee te doen, doen mededelingen en helpen tijdens het concert.
Maar niet iedereen heeft dezelfde taken tijdens de vergaderingen en daarbuiten! Naast het vergaderen en helpen heeft iedereen zijn eigen taak.
Ebba is de orkestcommissaris en regelt dingen voor haar mede-orkestleden en doet de mededelingen. Femke en Sarah zijn de secretarissen en schrijven op wat er gebeurt tijdens de vergaderingen. De ensembles worden geregeld door Emi. Silke updatet de Instagram en Facebook pagina’s van het orkest. Het jeugdbestuur wordt begeleid door een ouder; dat is Ineke Benning.
Zoals je ziet bestaat het uit een niet heel groot groepje omdat er vorig jaar weer leden zijn weggegaan, dus als er nog orkestleden open staan voor een plekje in het jeugdbestuur horen wij het graag, loop naar iemand van het jeugdbestuur om het te melden!